Onze samenwerkingen

 

Jan Toonen en Vermiste-Honden slaan de handen inéén!


De voorzitter van de Stichting Vermiste-Honden Gijsbert Stol en Jan Toonen hebben besloten te gaan samenwerken op het gebied van speuren en cursussen in Noord-Brabant.

Gijsbert Stol heeft Jan Toonen als een man leren kennen die weet wat hij zegt en doet wat hij weet, een man die past binnen de richtlijnen van de Stichting Vermiste-Honden.

Gijsbert vertelt dat hij blij is met Jan en dat er eindelijk een vakman is in Noord-Brabant voor de Stichting Vermiste-Honden.


Jan vertelt:

Ik ben Jan Toonen woonachtig in Den Bosch.


Al jaren liefhebber van diverse honden, zelf nu eigenaar van een Duitse herder. Ik ben begonnen als hondengeleider bij de luchtmacht en daarna altijd bezig geweest met honden zowel in de sport als in gedrag en gehoorzaamheid van huishonden.

Ik heb in al die jaren puur door ervaring geleerd wat een hond verwacht van zijn baasje en waarom het soms mis gaat met de communicatie tussen baasje en hond .

Ik heb nu een tijdje al meegedraaid met het Speurhondenteam Vermiste-Honden. En ik vind het ook zeer leuk om met deze mensen te gaan samenwerken en les te gaan geven in het zoeken naar de vermiste huisdieren.